Staňte se našimi fanoušky na:

Recept-zmrazování a rozmrazování chleba

Autor receptu: .-13 (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
33× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Postup při zmrazování: Čerstvý,ještě vlažný chléb zabalíme buď celý,nebo nakrájený a dáme do mrazničky. Doba uložení: Bílý chléb až měsíc,tmavý chléb až dva měsíce. Postup při rozmrazování: Celý chléb necháme v alobalu rozmrazovat 4-5 hodin nebo v troubě 10 minut rozpečeme.Zmrazené toastové chleby nebo krajíce můžeme rozmrazit i na opékači topinek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!