Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Zvěřinový guláš

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
34× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na zvěřinový guláš nejprve očistíme maso, omyjeme ve vodě, nakrájíme na větší kousky a osolíme. Do hrnce dáme na kostičky nakrájenou slaninu, rozškvaříme ji a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, kterou osmažíme. Přidáme maso, které ze všech stran opečeme. Zaprášíme ho paprikou, přidáme ostatní koření, lžičku octa, utřený česnek a za občasného podlévání dusíme tak dlouho, než je maso měkké. Šťávu necháme vysmahnout a zaprášíme ji hladkou moukou, osmahneme a zalijeme vývarem. Přidáme bílé víno, kečup a ještě krátce povaříme. Hotový guláš podle potřeby dosolíme a na talíři posypeme nadrobno nakrájenou pažitkou. Jako příloha je vhodný chléb nebo brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Andrea |3. února 2013
Já jsem dělala z jelena, místo kečupu používám rajský protlak. Přidávám fotky Odpovědět
DAMI |26. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
david.kruml.1 |28. prosince 2012
jako příloha jsou nejlepší kolínka Odpovědět
K.Vladka|17. února 2017
dobrota 1+ Odpovědět
eviku|3. února 2015
ukládám, mám zrovna maso Odpovědět
arminka|30. června 2013
Je vynikající, mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!