Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Anglický rostbíf

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nejdříve si hovězí roštěnec odblaníme, zbavíme šlach a tuku, osolíme a opepříme. Pak si ho potřeme částí oleje a dáme do ledničky na 3-4 hodiny odležet. Takto odleželé maso zprudka opečeme ze všech stran na zbylém oleji, vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi tak 10 minut. Potom teplotu snížíme a pečeme do měkka za občasného přelévání a podlévání. Během pečení potíráme máslem, aby získalo pěknou barvu. Anglický rostbíf krájíme na tenké plátky, podáváme s bramborami či rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!