Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Bažant s ovocem

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Výborně upravený bažant, který vás dostane svou jedinečnou kombinací bažantího masa a ovoce. Nejprve bažantí prsa zbavíme kostí a kůže. Prsa rozkrojíme a naplníme šunkou, plátky hrušky osolíme, okořeníme a zaprášíme moukou. Pokud je to třeba, spíchneme párátky či jehlami. Na pánvi rozehřejeme olej a máslo, vložíme maso a pečeme téměř doměkka. Nakonec přisypeme vypeckované půlky hroznového vína, pokrájenou hrušku a jeřabiny. Zastříkneme vínem a ještě chvíli podusíme. Bažant s ovocem se servíruje s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

FOTOrecepty |19. února 2013
Tak tohle zkusíme. Odpovědět
zuzi |19. února 2013
zajímavý recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!