Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Brambory v alobalu

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve neoloupané brambory řádně omyjeme, osušíme a důkladně zabalíme do alobalu. Předehřejeme si troubu a brambory dáme na mřížku. Brambory v alobalu pečeme doměkka. Po vyndání brambory nerozbalujeme, dáme je rovnou na talíř, rozřízneme(i s alobalem) a namažeme kouskem másla, osolíme. Ještě lepší jsou s bylinkovým máslem. Dobré chutnání!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

joko |10. ledna 2014
vyzkousim Odpovědět
joko |10. ledna 2014
to vypada pekne Odpovědět
Lenny |29. srpna 2013
mnam Odpovědět
anet219 |22. června 2013
juu :)) Odpovědět
Penelope |15. června 2013
Taky dělávám ;) Odpovědět
david.kruml.1 |11. ledna 2013
klasika která nemá chybu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!