Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Buřt guláš

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Buřt guláš jako hlavní jídlo je především levný. Příprava trvá cca 45 minut a variacím podle vaší chuti se meze nekladou. Nadrobno nakrájenou cibulku necháme na rozpáleném oleji v hrnci zesklovatět. Poté přidáme nakrájené buřty nebo kabanos a posypeme mletou paprikou a trochou kmínu. Chvilku posmažíme. Mezitím si připravíme horkou vodu, kterou vše zalijeme a přidáme na kostičky nakrájené brambory. Vaříme, dokud brambory nezměknou. Úplně nakonec můžeme buřt guláš zahustit jíškou nebo smetanou a dochutíme kořením. Ještě chvíli vše povaříme a je hotovo. Buřt guláš můžeme jíst samotný nebo s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

MarkyzaM |1. června 2013
taky zkusím :) Odpovědět
kote19 |26. února 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!