Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Dušené vepřové ledvinky

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové ledvinky podélně nařízneme, očistíme, nakrájíme na tenké nudličky a ponoříme do mléka. Necháme v chladu uležet, nejlépe přes noc. Pak je opláchneme ve studené vodě a necháme okapat. V hrnci rozpustíme sádlo, vložíme cibuli a osmahneme dozlatova. Zasypeme mletou paprikou a necháme zpěnit. Přidáme ledvinky a dobře promícháme. Osolíme, opepříme, ochutíme kari kořením, podlijeme vodou a vaříme doměkka. Nakonec omáčku zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě a ještě krátce povaříme. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Dělám, přidávám i sojovou omáčku. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!