Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Dušený roštěnec v celku

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nejprve si rozehřejeme máslo i olej a osmahneme si nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme odblaněný, opepřený a osolený roštěnec, který krátce opečeme. Roštěnec obracíme, ať se opeče ze všech stran.  Masíčko podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou skoro doměkka. Kontrolujeme a v průběhu podléváme. Šťávu vydusíme až na tuk a zaprášíme moukou, opět podlijeme vodou a povaříme. Vezmeme smetanu a zjemníme omáčku, krátce prohřejeme. Hotový dušený roštěnec krájíme přes vlákna na plátky a podáváme s nudlemi a dušenou zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!