Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Grilované řezy po provensálsku

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si vezmeme plátky vepřové panenky a svíčkové, které pouze hranou ruky zlehka naklepeme. Poté si maso osolíme a posypeme provensálským kořením. Do části oleje prolisujeme česnek a maso jím potřeme. Řezy dáme do ledničky tak na 2-3 hodiny odležet. Rozehřejeme si gril a pak na rošt poklademe maso. Za občasného obracení a potírání zbylým olejem grilujeme doměkka. Grilované řezy po provensálsku podáváme s čerstvým pečivem, zeleninovým salátem a některou ze studených omáček. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |26. listopadu 2013
to bude velká dobrota! ukládám :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!