Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Hovězí maso s růžičkovou kapustou

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nejdříve si nakrájíme cibuli a slaninu na drobné kostičky, ty pak osmahneme na oleji. Nakrájíme si maso na kostky a přidáme, opečeme, nezapomeneme osolit a podusíme téměř doměkka. Po chvíli přisypeme koření, přidáme prolisovaný česnek a růžičkovou kapustu. Vše mírně podlijeme vodou a krátce ještě dusíme doměkka. Hotové maso s kapustičkami podáváme s vařenými bramborami. Dobrou chuť! 1 cibule 80g anglické slaniny 400g zadního hovězího (kýta) 1 l

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!