Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Hovězí maso se švestkovou omáčkou

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Zeleninu očistíme a uvaříme v celku doměkka. Zvlášť pak svaříme koření. Vařenou zeleninu propasírujeme a smícháme s vodou, ve které se vařila, přidáme vývar z koření a vmícháme švestková povidla. Nastrouháme perník a kousek chleba vmícháme do směsi a povaříme. Přichutíme citronovou šťávou, přidáme nasekané ořechy, spařené a oloupané madle, rozinky a promícháme. Dosolíme podle chuti. Vařené hovězí maso nakrájíme na plátky, prohřejeme, přelijeme omáčkou a podáváme s kynutým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katy9 |2. února 2013
hovězí se švestkovo jsem ještě nezkoušela, ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!