Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Hovězí steak na cibulce

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Toto jídlo je vhodné na různé mejdany a podobné příležitosti, protože se vlastně jedná o takové jednohubky. Nejprve si připravíme marinádu tak, že smícháme víno, sojovou omáčkyu, dijonskou hořčici a cukr. Opepřené maso poté v marinádě namáčíme. Na olivovém oleji dozlatova orestujeme cibuli, kterou potom vyjmeme, a na té samé pánvi osmažíme maso. Až bude poloměkké, přilijeme marinádu a několik minut dusíme. Nakonec okořeníme a maso necháme v teple. Z chleba uděláme topinky, potřeme je česnekovým máslem (které si také jednoduše můžete udělat doma) a navrch dáme na proužky nakrájené maso. Ihned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!