Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Jáhelné škubánky

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Jáhelné škubánky mají rády hlavně děti, kdo by se divil, je to sladká pochoutka. Nejprve uvaříme jeden hrnek jáhel, v jednom a půl hrnku vody, na kaši. Těsně před koncem varu zahustíme kukuřičnou či rýžovou moukou. Hotovou kaši vložíme do předem rozehřáté trouby asi tak na deset minut. Poté vykrajujeme polévkovou lžící škubánky. Na ochucení můžeme zvolit mletý oslazený mák, nasekané rozinky a med či jiný sladký top dle chuti. Můžeme volit i slanou variantu. Dobré chutnání!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!