Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Květákový nákyp

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Smažený květák je stará dobrá klasika, ale co takhle květákový nákyp? Recept je rychlý a zaručujeme, že se po něm budete olizovat. Jdeme na to. V osolené vodě povaříme květák rozebraný na růžičky. Mezitím nakrájíme šunku na nudličky, pórek na kolečka a petrželku nasekáme. Zapékací mísu vymažeme máslem, rozložíme na ní květák, posypeme šunkou s pórkem a petrželkou. Podle chuti osolíme a opepříme. V menší misce rozšleháme smetanu s vejci a ochutíme špetkou skořice. Touto směsí zalijeme květák  a můžeme vložit do předem rozehřáté trouby. Pečeme do té doby něž ztuhnou vajíčka. Ve finále posypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme dozlatova. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!