Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Obalovaný lilek

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Čtyři středně velké lilky důkladně opláchneme pod tekoucí vodou, nakrájíme na plátky, osolíme a necháme vypotit. Vypocenou vodu osušíme ubrouskem. Dále si prolisujeme česnek, utřeme se solí a pomažeme tím lilky. Dále obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Na pánvi si rozehřejeme  olej a osmažíme na něm lilky z obou stran. Hotové lilky odkládáme na ubrousky, abychom se zbavili přebytečného oleje. Obalovaný lilek podáváme v bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!