Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Pohankové rizoto se zeleninou

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pohanku ze všeho nejdříve propláchneme, zalijeme vodou a uvaříme doměkka, poté scedíme. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu. Přisypeme koření, osolíme, krátce osmahneme  a podlijeme trochou vody, podusíme doměkka. Uvařenou pohanku smícháme se zeleninou a je hotovo. Pohankové rizoto se zeleninou ozdobíme čerstvou petrželkou a můžeme podávat. Dobré chutnání!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sallynka |16. ledna 2014
pohanka je super.taky jí hodně dělám :) Odpovědět
Hanina |20. listopadu 2013
i bez vegety to bude za 1 Odpovědět
nikita066 |4. května 2013
no vypadá to dobře, ale vegetu nevedu a nikdy nebudu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!