Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Plněné svíčkové řezy podle pražského uzenáře

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si ostrým nožem uděláme do každého plátku svíčkové kapsu, kterou naplníme. 4 řezy naplníme játrovou paštikou, 4 řezy plátky anglické slaniny a 4 řezy kouskem párku. Svíčkové řezy spíchneme párátky či sešijeme bílou nití. Maso si osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Rozehřejeme si olej, z obou stran zprudka opečeme a snížíme teplotu. Potom přidáme máslo a na větší kousky pokrájenou cibuli, zvolna dopečeme. Maso dáváme na talíř tak, aby každý měl 3 různé druhy řezů. Plněné svíčkové řezy podle pražského uzenáře podáváme s opečeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!