Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Srnčí špíz

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso dobře omyjeme, odblaníme a nakrájíme na špalíčky asi 2×2 centimetry. Dáme je do misky, posypeme roztlučeným jalovcem, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, opepříme, lehce pokapeme octem a zamícháme. Misku zakryjeme a maso necháme v lednici přes noc marinovat. Před pečením maso osolíme, napícháme na jehlu, proložíme čerstvou paprikou a 20 minut grilujeme. Na talíři maso zdobíme na kostičky nakrájenou rozškvařenou slaninou. Jako příloha jsou vhodné americké brambory nebo hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!