Staňte se našimi fanoušky na:

Rissoto barevné

Autor receptu: ladislava.jankovska (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Rýži uvaříme podle návodu dohromady s kostkou masoxu a větvičkou libečku. Nakrájenou mrkev dáme na pánev s olivovým olejem-2 lžíce a restujeme. Maso na kostky opečeme rychle na zbylém oleji, opepříme, osolíme, můžeme okořenit kořením, které máte rádi, já používám ráda italské, ale i na stejky nebo Baby gril. Přikápneme vodu a necháme, až se téměř vydusí. K mrkvi přidáme mražený hrášek, společně ještě orestujeme, přidáme koření na grilovanou zeleninu. Vše přidáme k rýži. Zatím nemícháme. Na pánev dáme lžíci sádla a po chvíli přidáme na plátky krájené žampióny. Jemně přisolíme a za občasného promíchání restujeme. Nakonec vše smícháme a můžeme servírovat. Kdo chce, může si posypat sýrem, ale není třeba. Zeleninový salát je k jídlu správná volba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!