Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto z vepřové konzervy

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupeme si cibuli a pokrájíme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme olej, a cibulku smažíme do zlatova. na druhé plotně si mezitím postavíme vodu na rýži. když cibulka začíná zlátnout, řidáme na pánev vepřovou konzervu, chvíli opékáme, a nakonec přidáme zeleninu. Samžíme asi 5 minut. Pak odstavíme, a smícháme s uvařenou rýží. můžeme podávat jen tak, nebo s kečupem a srouhaným sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Tea |18. února 2013
Taky doma dělám, ale místo z konzervy, dávám maso ze sklenice. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!