Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto s cuketou

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli a česnek nadrobno posekat, cukety pokrájet, rajčata spařit a oloupat. olovinu másla rozehřát v hrnci a 3 minuty na něm opékat cibuli, česnek a cukety. Přidat rýži a asi během 2 minut zesklovatět. Za častého míchání přilít víno, když rýže tekutinu vsákne, pomalu přilévat horký vývar. Přitom stále míchat a vyčkávat, až se předchozí dávka vsákne. Rizoto stáhnout z plotny, vmíchat zbytek másla a rajčata, okořenit a upravit na talíře, posypat parmazánem a tymiánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!