Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto s červenými krevetami

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Jablko nakrájíme na malé kostičky a zakápneme citronem, aby nezhnědlo. 2) Šalotku oloupeme a rozpůlíme a chvíli restujeme na olivovém oleji a másle. 3) Přisypeme rýži, promícháme a zalijeme vínem. 4) Vaříme za stálého míchání. Po odpaření přiléváme do naběračkách vývar. Vařit budeme asi 20 minut. 5) Krevety oloupeme. 6) Až je rýže skoro uvařená, přidáme k ní jablka. 7) Po minutě přidáme i krevety. 8) Chvíli povaříme, osolíme, opepříme. 9) Podáváme ozdobené mátou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |17. června 2015
++++ Odpovědět
objev |16. června 2015
vývar, který přiléváme do rýže by měl být horký, aby rýže neprocházela teplotními šoky. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!