Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto s žampiony

Autor receptu: kajous.ourednikova (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hrnci rozpálíme olivový olej, přidáme rýži a mírně jí osmahneme. Potom budeme postupně přilévat vývar, po troškách a čekáme, dokud se vývar nevyvaří. Rýže by měla být šlemovitá. Nakrájenou jarní cibulku spolu s očištěnými žampiony osmahneme na zbytku olivového oleje. Směs přidáme do rýže. Na závěr osolíme, opepříme dle chuti a vmícháme zakysanou smetanu pro zjemnění.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie10 |18. května 2013
super Odpovědět
planeta |15. května 2013
rýže a houby , to je moje Odpovědět
jola |27. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!