Staňte se našimi fanoušky na:

Řízek podle Pálffyho

Autor receptu: Barficka (270 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na těstíčko: 0,5 dl bílého vína, 3 vejce, 60g hladké mouky. Z masa nakrájíme řízky, naklepeme a osolíme. Játra spaříme, spolu s uzeným masem jemně nasekáme, smícháme se sýrem, žloutkem, solí a paprikou. Směsí potíráme řízky a máčíme v těstíčku, do něhož jsme přidali na tenké nudličky nakrájené jablko a žampióny. Usmažíme a podáváme s bramborovou kaší a salátem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Semyaza |16. května 2013
zajímavé Odpovědět
gwendy |16. května 2013
zajímavé, přidávám k oblíbeným, Odpovědět
david.kruml.1 |14. května 2013
opravdu zajímavé Odpovědět
sari |14. května 2013
to je lákavé Odpovědět
Barficka |14. května 2013
zatím nemám, ale pokusím se časem dodat :O) Odpovědět
A |14. května 2013
dobré , ještě přidat fotku Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!