Staňte se našimi fanoušky na:

rodinné sloní žrádlo

Autor receptu: rudolfino (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

kečup, pl.hořčici, worchester a olej smícháme v omáčku, kterou necháme přejít varem a poté jí necháme vychladit. Špekáčky oloupeme, rozkrojíme na čtyři plátky, nakrájíme na nudličky a dáme do mísy. Cibulu oloupeme, rozkrojíme, nakrájíme na plátky a přidáme ke špekáčkům. Sladkokyselé okurky rozkrojíme, nakrájíme na nudličky a přidáme do mísy. Směs smícháme s vychlazenou omáčkou a ochutíme dle potřeby solí a pepřem. Potom přidáme 200g majonézy a znovu smícháme. Směs dáme odstavit na dva dny do ledničky. Podáváme s pečivem jako přílohu nebo se dá namazat na pečivo. Hodí se k pivu, vínu při různých oslavách atd.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!