Staňte se našimi fanoušky na:

Roláda z mletého masa v alobalu

Autor receptu: drzac (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso smícháme se solí, majoránkou, pepřem, petrželkou, 1 vejcetem, česnekem a strouhankou a vypracujeme hladkou hmotu. Alobal si navlhčíme ve studené vodě a rozprostřeme na něj směs. Tu potřeme obyčejnou hořčicí (můžeme použít i kremžskou), poklademe šunkou, sýrem, angl. slaninou, červ. paprikou a doprostřed natvrdo uvařenými vejci. Pak zavineme roládu do alobalu a pečeme tak hodinku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ohen |26. února 2013
vypadá hezky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!