Staňte se našimi fanoušky na:

Roštěná grilovaná se slaninou

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Omyté a naklepané roštěnky protýkáme slaninou nakrájenou na nudličky tak, aby oba konce slaniny byly na povrchu masa. Hotové roštěnky osolíme, opepříme a necháme půl hodiny odležet. Pak je vložíme na rošt pod předehřátý gril a grilujeme 4-5 minut po obou stranách. Podáváme s rýží, poléváme šťávou z roštěnce a doplňujeme nakládanými kyselými houbami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!