Staňte se našimi fanoušky na:

Roštěná recept

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Okraje roštěnek, popř. i šlachovité blány v mase několikrát nařízneme, aby se při pečení nekroutily, naklepeme, osolíme, opepříme a ze stran shrneme do původního tvaru. Roštěnky pak na pánvi v rozpáleném sádle po obou stranách rychle pečeme. Na každé straně 3 - 4 minuty, tj.celkem cca 6 - 8 minut, aby byly uvnitř trochu růžové a šťavnaté. Upečené roštěnky přendáme na nahřátou mísu. Se šťávy sebereme tuk, podlijeme trochou vývaru, osolíme a krátce zavaříme. Pak šťávu procedíme a zjemníme máslem, roštěnky přelijeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!