Staňte se našimi fanoušky na:

Roštěná s rýží

Autor receptu: Aidel (45 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme, zaprášíme moukou. Cibuli nakrájíme najemno, orestujeme ji na oleji do hněda. Přidáme maso a zprudka ho opečeme z obou stran. Zakápneme plátky worcestrovou omáčkou a podlijeme horkým vývarem. Dusíme asi 45 minut, dle síly plátků případně déle.
  2. Výpek se mezitím zredukuje, podlévejte průběžně dle potřeby vodou či vývarem.
  3. Poté přidáme hořčici a necháme krátce provařit. Dle potřeby ještě dochutíme solí a pepřem, poté zahustíme moukou rozkvedlanou ve vlažné vodě (cca 1,5 lžíce mouky ve 250 ml vody). Necháme povařit dalších 30 minut.

Něco navíc:

Podáváme s jasmínovou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!