Staňte se našimi fanoušky na:

Roštěnec Uruguay a rozmarýnové brambory

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

MASO příprava: Plátek dobře vyzrálého roštěnce osolte, opepřete a nechte odležet 10 minut. Maso zaviňte do plátků pancety, pak maso z obou stran zprudka osmahněte (nasucho bez oleje), aby se "zatáhlo". Pozvolna na pánvi dopečte na požadovaný stupeň propečení. OMÁČKA příprava: Hříbky nakrájejte a orestujte na oleji s cibulkou a česnekem. Podlijte trochou zeleninového vývaru, osolte a opepřete podle chuti. Nakonec zalijte vysokoprocentní smetanou a nechte "zredukovat". BRAMBORY příprava: Barambory nakrájejte na čtvrtky, posypte čerstvým rozmarýnem a osolte. Lehce zakápněte olejem a dejte péct na plech.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |30. řijna 2014
lákavé 1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!