Staňte se našimi fanoušky na:

Roštěnky v alobalu

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Roštěnky lehce naklepeme, osolíme, opepříme. Alobal potřeme olejem, položíme dva plátky slaniny, na to dáme roštěnku - každou porci děláme zvlášť v alobalu - pak dáme pokrájené žampióny, brusinky bez šťávy, plátek másla, zakápneme citrónovou šťávou a alobal dobře uzavřeme. Pečeme 25 minut v dobře vyhřáté troubě nebo na grilu. Vyjmeme z alobalu a podáváme s opékanými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!