Staňte se našimi fanoušky na:

Rozpečený kozí sýr na toastu

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Rozpečeme troubu na 200 °C. 2) Toastový chléb rozložíme na plech a necháme ho opéct v troubě dozlatova. Poté ho vyjmeme a na plech dáme plátky sýra. Ty necháme roztavit - záleží na nás jak dlouho je tam necháme. 3) Na toastové plátky chleba rozdělíme ledový salát, který zastříkneme zálivkou vytvořenou ze soli, pepře, olivového oleje a vinného octa. Posypeme petrželkou. 4) Na salát položíme ugrilovaný sýr, na to brusinky. 5) Ihned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
Je to skvělé i s balkánským sýrem Odpovědět
sonizna |29. řijna 2014
Chuťovka Odpovědět
objev |15. řijna 2014
Použít můžeme i jiný než kozí plísňový sýr - například hermelín či jiné plísňové sýry. Odpovědět
Majdalena|19. řijna 2014
občas si tuto pochoutku dělám a je to dobrota, jen škoda že je sýr drahý Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!