Staňte se našimi fanoušky na:

Rozstřelený ptáček

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
56× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme, osolíme a opepříme, pomažeme hořčici a vložíme do papiňáku. Na cibulce a omastku osmahneme maso z obou stran. Poklademe plátky kyselé okurky, kousky vajíčka - uvařeného, kousky párku či jiné uzeniny. Trochu podlijeme vodou či vývarem. Vaříme dokud nebude maso měkké. Dle chuti a potřeby přidáme mouku. Podáváme s rýži. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |8. řijna 2014
Děkuji za 48 srdíček. :) Odpovědět
piškot |22. září 2014
ano ano Odpovědět
Michele |26. března 2014
opět jen 41. srdíček :) Odpovědět
Šuldeska |24. března 2014
OK, moje oblíbené jídlo. Odpovědět
Michele |15. ledna 2014
Děkuji za 41 srdíček. Odpovědět
kymlal |11. ledna 2014
zkusím Odpovědět
Michele |11. ledna 2014
Tak už jen 39 srdíček. :-( Odpovědět
sallynka |11. ledna 2014
1* Odpovědět
Michele |11. listopadu 2013
Děkuji moc za 43 srdíček! :) Odpovědět
Michele |9. řijna 2013
Díky za 35 srdíček! :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!