Staňte se našimi fanoušky na:

Štrasburský pekáč

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kousky, opečeme na oleji, přidáme kostku bylinky bazalka a tymián, přidáme utřený česnek se solí, mletý pepř, podlijeme bílým vínem a dusíme měkka. Během dušení občas promícháme, případně dolijeme vodou.Cibuli a brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky, promícháme s zbylou bylinkovou kostkou.Pekáč vymastíme zbytkem oleje a vysypeme strouhankou. Na dno naskládáme nakrájené brambory s cibulí, rovnoměrně rozdělíme napůl udušené maso, zarovnáme cibulí a bramborami, přikryjeme pokličkou a vložíme do rozehřáté trouby.Pečeme 40 minut až jsou brambory měkké.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peťa:-) |12. července 2013
může být! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!