Staňte se našimi fanoušky na:

Studená omáčka brusinková

Autor receptu: honzíček (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žloutky posolíme,opepříme a za stálého šlehání přikapáváme olej.Když majoneza houstne, přidáme ocet, zředíme horkou vodou.Přidáme prolisovaný brusinkový kompot,sekanou petržel,trochu hořčice a pro zjemnění smetanu. Podáváme na zvěřinu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

maruskaji |3. června 2013
uloženo Odpovědět
Aggie|3. června 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!