Staňte se našimi fanoušky na:

Šumavská roláda

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plec rozříznout na plát a rozklepat do široka. Maso osolit, opepřit, potřít hořčicí a vyložit plátky slaniny. Mleté maso smíchat s pokrájenou cibulí, osolit, opepřit, přidat rozmačkaný česnek, vejce a orestované žampiony nebo houby. Plát masa potřít směsí a zavinout, upevnit nití a trochu osolit. Roládu dát do pekáče, mírně podlít vodou a v rozehřáté troubě upéct. Měkkou dočervena upečenou roládu vyndat, šťávu vydusit na tuk, zaprášit moukou a osmahnout. Zalít vodou, rozmíchat a provařit. Nakonec šťávu procedit, příloha - vařené brambory a zelenina.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |9. března 2016
1+++ Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
super Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
1*** Odpovědět
Marťula09 |5. května 2014
1*** Odpovědět
planeta |5. května 2014
rolády jsou mé oblíbené, děkuji za tip, 1** Odpovědět
iva.vecerova |21. února 2014
1* Odpovědět
Januse |19. února 2014
roláda zase jinak, ale určitě je výborná Odpovědět
Proxi |14. února 2014
Super :-) Odpovědět
kymlal |12. února 2014
super Odpovědět
krups|9. března 2016
no nádhera, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!