Staňte se našimi fanoušky na:

Švestková přesnídávka

Autor receptu: zajdixs (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Pro kojence
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Švestky vypeckujeme, jablka nakrájíme a povaříme do změknutí. Slupky přecedíme, dle potřeby přidáme cukr. Dáváme do zavařovacích sklenic a zavařujeme. Z přebytečné šťávy můžeme udělat nějaké dobré pití třeba s meduňkou nebo mátou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!