Staňte se našimi fanoušky na:

Švestkový jahelník

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jáhly propláchneme, spaříme horkou vodou a uvaříme v sójovém mléce (nejjednodušší je uvařit je ve vodě se špetičkou soli a sójové mléko v prášku přidat nakonec). Odstavíme, osladíme a po mírném zchladnutí promícháme s vejci a 2 lžícemi oleje. Rozetřeme na vymazaný plech, rozložíme na ně švestky, dáme další vrstvu jáhel a lehce pokapeme olejem. Upečeme dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Maty |27. září 2014
dávám 1 Odpovědět
milmach |8. září 2013
dobré Odpovědět
Pavluška |7. září 2013
Dělávám hlavně v zimě ze sušených švestek, jen cukr ušlehám se žloutky a máslem, přidám uvařené jáhly v mléce a přimíchám sníh z bílků ja pak krásně nadýchaný. Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |3. září 2013
zkusím Odpovědět
roxana-zdena |3. září 2013
Díky za tip! Tohle se mi náramně hodí pro dceru. Odpovědět
sarka.tuslova |3. září 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!