Staňte se našimi fanoušky na:

Světlá tlačenka podle pana Václava

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Všechno maso uvaříme v osolené vodě a měkké nakrájíme na kostky.Zvlášť uvaříme očištěné kůže a umeleme je.Vývar použijeme k zalévání všech surovin,které smícháme.Hmotu naplníme do pytlíku a zahříváme asi 2 hodiny při teplotě asi 85 stupňů.Hotovou tlačenku vyjmeme a propícháme,zatížíme a necháme pozvolně vychladnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!