Staňte se našimi fanoušky na:

Svíčkové medailonky na divoko

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • divoké koření
  • brusinková zavařenina brusinky
  • 150 g hřibů (mohou být i žampiony)
  • 400 g plátků hovězí svíčkové
  • 150 g červené cibule
  • 1 lžíce mouky hladké
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 50 ml vody
  • 150 ml červeného vína
  • 1 kostka hovězího bujonu

Pracovní postup:

Plátky masa ochuťte divokým kořením a na rozehřátém oleji je orestujte. Maso vyndejte a na vypečené šťávě osmahněte nasekanou cibuli a pokrájené houby. Směs zaprašte moukou, zalijte vodou, červeným vínem a přidejte bujón. Směs promíchejte a vraťte do ní maso. Všechno pak asi 3 minuty povařte. Podávejte s bramboráčky a ozdobte brusinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!