Staňte se našimi fanoušky na:

SYROVÉ GULE S PETRŽLENOVOU VŇAŤOU

Autor receptu: misha24 (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maslo rozohrejeme spolu s roztlačeným syrom na miernom ohni. Pridáme papriku, nakoniec pažítku. Maslo sa nesmie prevariť. Zmes uložíme do chladničky? Vychladnutú hmotu sformujeme do guli rukami namočenými v studenej vode. Gule obalíme v najemno pokrájanej petržlenovej vňati. rada: Podávame s tmavým chlebom k pivu alebo červenému vínu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |21. května 2013
super Odpovědět
jana.remkova.7 |22. ledna 2013
Hodně zajímavé, jen nevím, jakou chuť má potom ta petržel. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!