Staňte se našimi fanoušky na:

Salát s hrachovými výhonky - dia 36g sacharidů

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • mletý pepř
  • 1svazek ředkvičky
  • dušená vepřová, 8plátků šunka
  • křepelčí natvrdo uvařená, 12 vejce
  • hrachové výhonky, 120 g hrách
  • 2 lžíce bílý jogurt
  • Yofresh, 3 lžíce majonéza

Pracovní postup:

Jogurt promícháme s majonézou, solí a pepřem. Ředkvičky nakrájíme na jemné plátky a výhonky rozdělíme na 4 stejné díly. Každý díl výhonků zabalíme do kornoutku ze 2 plátků šunky a po 1 kornoutky položíme na talíře. Obložíme plátky ředkviček, čtvrtinou nakrájených křepelčích vajec a těsně před podáváním přelijeme dresinkem. TIP: Kdo dává přednost slepičím vejcím, použije malinká slepičí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

oliv |6. července 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!