Staňte se našimi fanoušky na:

Salsa fresca

Autor receptu: janka.stankova.3 (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Rajčata nakrájíme na kostky a smícháme a nasekanou cibuli a prolisovanými stroužky česneku . Přidáme nadrobno nakrájenou chilli papriku a promícháme s olejem, lžící limetkové šťávy a najemno nasekaným koriandrem. Osolíme a opepříme a necháme půl hod. v pokojové teplotě. Teprve potom dáme vychladit . Salsu si můžeme připravit i den předem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janka.stankova.3 |2. července 2013
JE TO VÝBORNE Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!