Staňte se našimi fanoušky na:

Sekaná z mletého masa recept

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso na sekanou připravíme jako obvykle, důkladným smísením všech ingrediencí. Z poloviny zelné hlávky vyřízneme ostrým nožem listy tak, aby vznikla jakási miska. Listy zpracujeme s cibulí, cukrem, olejem a octem buď na salát, nebo jako klasické přílohové zelí, zatímco mletým masem naplníme zeleninovou misku, předem vytřenou ostrou hořčicí nebo pastou. Směs nožem v zelí pěkně upravíme a upečeme. Podáváme s brambory, rozkrájené na porce jako dort.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!