Staňte se našimi fanoušky na:

Selský guláš

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nadrobno nasekanou cibuli osmažíme na sádle a přidáme omyté maso, nakrájené na kousky. Ochutíme paprikou, kořením, solí a zalijeme horkou vodou. Přidáme lečo, česnek, majoránku, feferonku a dusíme, dokud maso nezměkne. Na závěr vložíme brambory nakrájené na kostky a dovaříme. Guláš podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!