Staňte se našimi fanoušky na:

Shepherd´s pie - Pastýřský koláč

Autor receptu: lenka.kloferova (9 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na nepřilnavé pánvičce opečeme mleté maso poté přidáme mrkev s cibulí necháme 5 minut opékat. Dochutíme worcesterem, rajčatovým pyré a bujonem, zalijeme vodou a necháme asi 40 minut na mírném ohni dusit když můžeme lehce zahustit škrobem a na závěr přisypeme hrášek. Mezi dušením si uvaříme brambory ze kterých uděláme pyré. Přidáme do pyré mléko a dochutíme solí, pepřem a můžeme přidat i petržel. Na závěr přendáme masovou směs do pekáčku a přikryjeme bramborovým pyré a necháme půl hodiny péct na 200 stupňů. Ihned podáváme Dobrou chuť :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

majdik1515 |17. května 2014
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!