Staňte se našimi fanoušky na:

Sirup z černých jeřabin

Autor receptu: blanca.mysicka (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

  1. Jeřabiny rozsekáme robotem nebo se dají i pomlít na masovém strojku. Vymačkáme šťávu přes řídké plátno a do šťávy přilijeme horkou vodu a přidáme kyselinu citronovou.
  2. Na 1 kg šťávy dáme 1 kg cukru. Přivedeme k varu. Chvíli povaříme, pak plníme do lahví.

Něco navíc:

Sirup uchovávám v lednici a ředím vodou 1:8. Záleží, jak kdo má rad sladké.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!