Staňte se našimi fanoušky na:

Skopové kotlety na víně se žampióny

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso jemně naklepejte, posolte a popepřete.Slaninu rozpalte v kastrolu a odložte stranou.Do výpeku přilijte 2 lžíce oleje, kotlety z obou stran zprudka opečte a odložte na nahřáté talíře.Do vypečené šťávy přidejte žampióny a cibuli.Po chvíli přilijte víno, vmíchejte protlak papriku, osolte a krátce poduste.Kotlety na talířích přelijte omáčkou, posypte slaninou a podávejte s opečenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!