Staňte se našimi fanoušky na:

Skopové maso na bílém víně

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Libové skopové plecko nakrájíme na větší kostky.Osolíme je, opepříme a rychle opečeme na oleji.Pak podléváme bílým vínem a vývarem.Když je maso docela měkké, vysmahneme na šťávu.Ničím nezahušťujeme, ale jen přeléváme vypečenou šťávou. Jako přílohu podáváme bramborovou kaši a čerstvý zeleninový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!