Staňte se našimi fanoušky na:

Skopové maso na jehle

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jednotlivé skopové kotlety nakrájíme na čtyři kusy, osolíme je a vložíme do marinády, kterou připravíme z jedné cibule pokrájené na kousky, pepře, oleje a šťávy z citronu.Maso necháme v marinádě nejlépe přes noc v chladničce.Před přípravou maso vyndáme z marinády, cibule pokrájíme na silnější plátky a navlečeme na jehlu střídavě maso a cibuli a opečeme na roštu nebo upečeme na pánvi. Podáváme se suchou rýží a okurkovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sona |5. ledna 2013
Už se mi zbýhají sliny :) moc hezké :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!